Dela

Fastighetsautomation

Fastighetsautomation beskrivs ofta som fastighetens hjärta och hjärna. Rätt automationssystemet säkerställer att de tekniska installationerna samverkar på bästa sätt och att fastigheten når sin fulla potential. Det skapar värde både för fastigheten och alla som vistas i lokalerna.

Ett uppkopplat automationssystem ger dig total överblick över din fastighets status och status på de tekniska installationerna. Analysera, optimera och förebygg problem innan de blir akuta. Det sparar tid, pengar och ger förutsebarhet.

För Caverion är Fastighetsautomation ett prioriterat tillväxtområde. Vi leverarar öppna automationssystem som innebär att systemet när som helts kan utökas och integreras med den teknik som passar bäst för dina behov och mål. Det innebär stora val- och anpassningsmöjligheter.

Ett heltäckande system

Caverion levererar inom alla tekniska discipliner, över hela landet. Med 80 kontor, från Malmö i syd till Kiruna i norr, säkerställer vi att leveransen håller samma kvalitet över hela landet.

Fastighetsautomation är ett område som utvecklas i mycket hög takt och med nya, webbaserade lösningar går det att optimera byggnaders och industriers tekniska installationer på distans. Detta har stor effekt på energieffektiviteten och kan bidra till att minska fastighetssektorns klimatpåverkan.

Våra lösningar är systemoberoende och stöder gemensamma kommunikationsgränssnitt som KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI och BACnet mm. Det ger fastighetsägaren ökad valmöjlighet när det gäller leverantörer vid upphandlingar av ny fastighetsteknik.

Fastighetsautomationssystemen kan även integreras med Caverions SmartView,
ett kraftfullt verktyg för effektiv fastighetsteknisk kontroll, resultat och överblick.
 Du får i realtid tillgång till data som rör bland annat energiförbrukning, fastighetens klimat, serviceordrar och lokalvård.
 
Dygnet-runt-övervakning är tillgänglig för denna tjänst där kvalificerad personal tillhandahåller övervakning, fjärrstyrning och justering av fastighetstekniska system på ett energieffektivt sätt från Caverions kontrollrum.





Almost there..
Account is not activated.
To publish your page and remove this message you must activate your eMarketeer Basic or Pro account.

Log in to your eMarketeer account to upgrade your payplan.