Här är branschens mest uppkopplade fest

Öppet till midnatt på söndag, 14 april

Vi gillar (klimat)smarta lösningar. Därför ställer vi till med digital fest!

Att träffas live är naturligvis underbart men inte alltid optimalt. Och det finns faktiskt andra sätt (precis som när det gäller tillsyn- och skötsel av dina fastigheter). Våra liv blir allt mer "remote" - också våra uppdrag. Därför hittar du här några "rum" vi skulle visa dig om vi hade setts IRL, fast i digital form. Var med på vår fest när det passar dig bäst. Ingen restid, ingen planering och ingen miljöpåverkan. Hållbart och smidigt!

Ja, som du förstår vill vi göra en poäng. Våra digitala lösningar för dina fastigheter underlättar.

Så välkommen in :)

Digitalisering - en anledning att slå klackarna i (klimat)taket!

Vi är överens, det pågår mycket i vår bransch. Fastighetsteknik utgör en allt större del av både bygg- och underhållskostnaderna. Men det stannar inte där. Idag är det party men i vardagen kan vi göra rejäl skillnad...

Fastigheter står idag för omkring 40 % av den totala energianvändningen i Sverige. Det är en stor möjlighet för vår bransch. Lösningen stavas digitalisering och fler uppkopplade fastigheter. Har vi full koll på vår energianvändning kan vi också göra rätt insatser i dina fastigheter. Din insats för klimatet blir en rejäl "ice-breaker" i vilket mingel som helst!

Det du ser här intill hade aldrig varit möjligt utan smarta, uppkopplade, lösningar.  

Inget kalas utan kras? Men lugn. 90% av alla larm kan hanteras på distans

Översvämmad toalett eller strömavbrott? Inga problem - festen behöver inte avbrytas. Är det vi som sköter fastigheten har vi koll på distans och kan åtgärda rätt och direkt.

Våra "Remote services" betyder alltid färre servicebesök, minskade nedtider och minskad energianvändning. Detta sänker dina kostnader. Eftersom vi ser hur din fastighet presterar i realtid upptäcker vi avvikelser i tid och kan förebygga.

Rätt åtgärder är snabbt på plats och du kan fatta rätt beslut, även över tid. 

Så back to the dance floor! Eller ta en paus med vår korta film om hur enkelt och bra det är att vara uppkopplad.

Tack för att du inte kom

Digitalisering och smarta, uppkopplade, lösningar sparar energi och minskar klimatpåverkan. Både när det gäller fastigheter och fest. Därför är vi väldigt glada att du hittade hit digitalt, istället för att lägga tid och resande på att ta dig till en fysisk plats.

I tabellen till höger ser du hur mycket C02 vårt uppkopplade kalas har sparat hittills, jämfört med om alla deltagare skulle åkt hit istället.

Vi är nyfikna. Hur ser vår gemensamma uppkopplade insats ut? Fyll i varifrån du skulle ha rest (ett kort, kort formulär precis här nedanför) om vi skulle setts hos oss istället, så räknar vi med ditt bidrag!

Visst är du VIP-gäst. Följ med bakom kulisserna 

Remote center är vad köket är för festen. Här vill många hänga (digitalt). Ett digitalt hjärta i en stark Caverion-kropp. Teori blir praktik.

Inte vem som helst kommer in, men här och nu öppnar vi upp en stund för dig som är gäst.

Våra experter analyserar din fastighetsdata, övervakar och styr den tekniska driften. Det ger smartare drift, dygnet runt, 365 dagar om året.

Emil, chef Remote center, förklarar hur det fungerar.

Va?! Ska du redan gå? OK, vad fint att du kom förbi.

Får vi kanske också föreslå att du träffar oss någon vardag? Registrera dig för vår digitala information. (Vi lovar att inte spama dig)